10-års jubileumet firas med Isaac and the Soul Company!

Under galan på Berns den 23 november så kommer inga mindre än Isaac and the soul company stå för underhållningen. Kanske ett av Sveriges bästa liveband och garanterad god stämning kan utlovas från scenen. Vi har träffat Isaac för en pulsmätning inför galan och ställt några snabba frågor.

20 October 2021

Ni kommer ju uppträda och stå för delar av underhållningen och festen på Inhousetävlingens gala den 23 november på Berns i Stockholm.

Ja, det ska vi göra och vi är oerhört taggade att få vara med på årets gala. Och inte minst att få uppträda live igen, något vi saknat väldigt mycket!

Vad kan man räkna med när ni uppträder på galan?

Att det blir en väldigt rolig kväll med sväng och bra musik från början till slut. Hög energi och grym musikalisk kvalitet helt enkelt.

Våra gäster på galan sysslar ju med att med träffsäker kommunikation nå ut till en målgrupp. Det gör ju ni också med musik och show som ”kanalval”, vad tror du att det finns för likheter?

Spännande fråga. Det finns egentligen inga olikheter. Under de sex åren som jag har byggt upp vårt varumärke ”Isaac And The Soul Company” så har jag nog gjort det som vilken marknadsdirektör som helst skulle göra och arbetat helt utefter de fyra P:na.

Sen att vi har lyckats vara kreativa och nått ut med våra budskap är väl fantastiskt. Det tror jag också beror på att vi har haft en tydlig vision och ett tydligt mål att jobba mot, nämligen att bli det första band från Sverige med en egen show i Las Vegas. Något vi siktar på att göra om fem år 2026.

Vad säger du till de personer som ännu inte köpt sin biljett till galan?

Detta måste bara upplevas, så passa på och köp era biljetter nu så de inte tar slut. Jag kan lova att vi ska leverera något riktigt, riktigt bra som alla kommer dansa till, hela kvällen. Att gå ut och ha lite kul!

Biljetter till galan köper ni via vår biljettsida - https://www.trippus.net/Inhouse2021

Detta vill ni inte missa och det är först till kvarn som gäller.

Isaac and the Soul Company