Intervju med Kry & Livi, vinnare av Årets inhousebyrå 2021

Med en oerhörd fingertoppskänsla, en effektiv arbetsmodell och kommunikation i världsklass vann Kry & Livi guld i kategorin Årets inhousebyrå 2021.

14 July 2022

Förra året vann ni kategorin Årets inhousebyrå på grund av er fingertoppskänsla och effektiva arbetsmodell som levererar kommunikation i världsklass. Berätta, hur var det att vinna kategorin Årets inhousebyrå och hur har vinnaråret varit?

Vinnaråret har varit intensivt med många nya utmaningar. Med vinsten i ryggen har vi varit ännu modigare och nytänkande i vårt kreativa arbete.

Vad skulle ni själva säga har varit era framgångsfaktorer för att bli en prisbelönt inhousebyrå?

Vi jobbar tillsammans med våra olika marknadsteam och sätter gemensamma mål. Det kan låta klyschigt men vi kör stenhårt på laget före jaget, och vi har kul på jobbet.

Vilka fördelar har utnämnandet till Årets inhousebyrå givit er?

Det har varit ett lyckopiller och ett fantastiskt kvitto på teamets hårda jobb. För Kry blev utnämnandet ytterligare ett bevis på att det var rätt beslut att satsa inhouse.

Vilken nytta har ni haft i ert arbete av att ha fått ett erkännande att ert kommunikationsarbete ger resultat?

Ett externt erkännande i en meriterande tävling är guld värt ur ett internt marknadsföringsperspektiv, och det har stärkt vår position. Det har gjort både oss på den kreativa avdelningen och hela företaget stolta över vårt arbete.

Varför ska inhousebyråer skicka in sitt bidrag till Inhousetävlingen 2022?

Inhousebyråerna behöver en arena att mötas. Inhousetävlingen är en perfekt plats att både inspireras, få chansen att mäta sig och träffa branschkollegor i festligt format.

inhousetävlingen

kry

livi

årets inhousebyrå