Tre snabba med jurymedlem Elcim Yilmaz 🚀

Och att vÄga vara svÄr. StÀlla de svÄra, lite jobbiga frÄgorna och lyfta de utmanande perspektiven.

25 October 2021

Vilka utmaningar tror du inhousebyrÄrer stÄr inför under de kommande Ären? 

En nyckelfrÄga Àr hur man kan lösa det kreativa inflödet; dvs hur sÀkerstÀller jag att mitt team bestÄende av samma fasta anstÀllda personer löpande vidgar perspektiv, horisonter och kreativa intryck och uttryck. Hur mÄnga av vÄra fingrar Àr i hur mÄnga olika myllor OCH (detta Àr utslagsfrÄgan) Àr det liknande myllor som slutkonsumenten? 

Vilka Àr de viktigaste faktorerna enligt dig - nÀr man arbetar med kreativ kommunikation?

 

Att löpande odla sin förmÄga för nyfikenhet och lÀrande. Alltid leta efter sin egna vita flÀck pÄ den arena man befinner sig pÄ och jobba pÄ att ersÀtta den medan kunskap, nÀtverk, inspiration etc - pÄ sÄ sÀtt Àr man agil och har fler perspektiv som kan matcha min kund och framförallt min kunds kund. Och att vÄga vara svÄr. StÀlla de svÄra, lite jobbiga frÄgorna och lyfta de utmanande perspektiven. 

Vad Àr det bÀsta med InhousetÀvlingen?

Jag tycker att det Àr viktigt att hylla och lyfta fram kreativa och inspirerande satsningar som InhosetÀvlingen ju gör - jag tror att det leder till att fler vÄgar ge sina inhouse - creatives lite mera budget och inflytande. Dessutom Àr ju tÀvlingar bland det roligaste som finns.

Elcim Yilmaz